Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
109.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 45 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtető nélkül
Hosszúság 44
Szélesség 44
Magasság 19

ANTHONY 50 Saválló Acél mosogatótálca helytakarékos szifonnal Réz

Ár:
109.990 Ft
Szín:
Cikkszám: MF4444PVDBSC1
Elérhetőség: Külső raktáron

Az ANTHONY 50 egy kompakt acél mosogató, amelyet egy kis konyhába terveztek, de nagy feladatok elvégzésére készült. A rozsdamentes acél, amelyből a termék készült, ellenáll a korróziónak, és a legnehezebb körülmények között is jól teljesít. Könnyen tisztítható, ezért rendkívül higiénikus. A modell arany és réz PVD kivitelben is kapható. A tálat színben illeszkedő kézi szifon - helytakarékos típus egészíti ki. A munkalapba süllyesztett és munkalap alá beépítés esetén elegendő egy 45 cm széles szekrény, amely lehetővé teszi a többi bútor elrendezésének jó megtervezését. A munkalapra fektetett beépítéshez 50 cm széles szekrényre van szükség, de ez biztosítja, hogy a szennyeződések nem telepednek meg a peremen, és biztonságosan eltűnnek a mosogató táljában. Az Anthony 50 mosogató használhatóságának kibővítéséhez használhatja a Qmat-et.

A rozsdamentes acél évek óta elkísér minket a konyhában, mint rendkívül higiénikus és könnyen adaptálható anyag. Az alábbi mosogatók gyártásánál használt SteelQ rozsdamentes acél korrózióálló és színstabil. A konyhában használt acél, természetesen alá van vetve az öregedési folyamatnak, nem kevésbé, gondozással és javítással mindig lehet és visszaállítható szinte eredeti állapotába. Ezenkívül ez egy teljesen ökológiai anyag - használat után teljes mértékben újrahasznosítható. SteelQ PVD - acél borított réteg kemény bevonat, képződött a folyamat kristályosítása. A bevonat felhordásához kiválasztott acéltermékeket használunk, amelyeket vákuumkörülmények között titán-, króm- vagy cirkónium-nitridekkel párologtatunk el, amelyek az acélréteghez kötődnek. A PVD bevonat tartósabb, mint a rozsdamentes acél.

A tálca űrtartalma: 30 l

Hasonló termékek