Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
117.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 60 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtető nélkül
Hosszúság 54
Szélesség 44
Magasság 19

ANTHONY 60 Saválló Acél mosogatótálca helytakarékos szifonnal Réz

Ár:
117.990 Ft
Szín:
Cikkszám: MF5444PVDBSC1
Elérhetőség: Külső raktáron

Az ANTHONY 60 egy acél mosogató, nagyon tágas tállal, kényelmesen tervezett arányokkal. Az acél garantálja a korrózióval szembeni ellenállást és a nagy használható szilárdságot. A mosogató 4 színváltozatban kapható. Alap acél kivitelben, valamint arany, réz és grafit PVD bevonattal. A tálat egy helytakarékos szifon egészíti ki - ugyanabban az árnyalatban, mint a mosogató. Az Anthony egy olyan modell, amely - az Ön preferenciájától függően - akár 3 módon is beépíthető: beépíthető, aláépíthető és a munkalapba süllyeszthető - modernnek tűnik, és egyben nagyon praktikus is. A mosogatónak a munkalapba süllyesztett és aláépített beépítése lehetővé teszi, hogy egyenletes felületet kapjon, amelyen szabadon mozgathatja az ételmaradékot vagy más hulladékot, közvetlenül a tálba. A termék lehetőségei bővíthetők a Qmat acél-szilikon használatával.

A rozsdamentes acél évek óta elkísér minket a konyhában, mint rendkívül higiénikus és könnyen adaptálható anyag. Az alábbi mosogatók gyártásánál használt SteelQ rozsdamentes acél korrózióálló és színstabil. A konyhában használt acél, természetesen alá van vetve az öregedési folyamatnak, nem kevésbé, gondozással és javítással mindig lehet és visszaállítható szinte eredeti állapotába. Ezenkívül ez egy teljesen ökológiai anyag - használat után teljes mértékben újrahasznosítható. SteelQ PVD - acél borított réteg kemény bevonat, képződött a folyamat kristályosítása. A bevonat felhordásához kiválasztott acéltermékeket használunk, amelyeket vákuumkörülmények között titán-, króm- vagy cirkónium-nitridekkel párologtatunk el, amelyek az acélréteghez kötődnek. A PVD bevonat tartósabb, mint a rozsdamentes acél.

A tálca űrtartalma: 38 l

Hasonló termékek