Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
134.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 80 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtető nélkül
Hosszúság 74
Szélesség 44
Magasság 19

ANTHONY 80 Saválló Acél mosogatótálca helytakarékos szifonnal Réz

Ár:
134.990 Ft
Szín:
Cikkszám: MF7444PVDBSC1
Elérhetőség: Külső raktáron

Az ANTHONY 80 egy nagyon tágas tállal rendelkező acél mosogató, amely lehetővé teszi a főzőállomás átfogó megszervezését és a mosogatást. A modell kiegészítésének lehetősége a külön kapható, hozzá illő tartozékokkal, mint például a Qmat vagy a szűrőtál, még nagyobbá teszi a munkafelületet, valamint a funkcionalitás kihasználásának lehetőségét korlátlanul. A felhasznált acél, garantálja a mechanikai sérülésekkel, valamint a korrózió jelenségével szembeni nagyfokú ellenállást, ami nagyon hosszú ideig tartó kielégítő használatot tesz lehetővé. A mosogató 4 színváltozatban kapható. Alap acél kivitelben, valamint arany, réz és grafit fém PVD bevonattal. A termék helytakarékos szifonnal érkezik - a mosogatóval azonos árnyalatban. Az Anthony 80 egy olyan modell, amely rendkívül sokoldalúan alkalmazható a beépítési mód lehetséges alkalmazása szempontjából: hagyományos, munkalap alá és a munkalapba süllyesztett kivitelben.

A rozsdamentes acél évek óta elkísér minket a konyhában, mint rendkívül higiénikus és könnyen adaptálható anyag. Az alábbi mosogatók gyártásánál használt SteelQ rozsdamentes acél korrózióálló és színstabil. A konyhában használt acél, természetesen alá van vetve az öregedési folyamatnak, nem kevésbé, gondozással és javítással mindig lehet és visszaállítható szinte eredeti állapotába. Ezenkívül ez egy teljesen ökológiai anyag - használat után teljes mértékben újrahasznosítható. SteelQ PVD - acél borított réteg kemény bevonat, képződött a folyamat kristályosítása. A bevonat felhordásához kiválasztott acéltermékeket használunk, amelyeket vákuumkörülmények között titán-, króm- vagy cirkónium-nitridekkel párologtatunk el, amelyek az acélréteghez kötődnek. A PVD bevonat tartósabb, mint a rozsdamentes acél.

A tálca űrtartalma: 57 l

Hasonló termékek