Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
41.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 40 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Hosszúság 58
Szélesség 44
Magasság 18

BABY JOHNNY 116 Gránit mosogatótálca Foltos fekete / Acél színű kiegészítők

Ár:
41.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HCQBJ5844CZK
Elérhetőség: Külső raktáron

BABY JOHNNY 116 - a tökéletes megoldás a kis konyhák számára, amelyek nem akarják feláldozni a funkcionalitást. Ezt a kiváló minőségű GraniteQ-ból készült klasszikus mosogatót gondosan kis helyekre tervezték, miközben a tál kényelme és kapacitása megmarad. A Baby Johnny 116 kompakt méreteivel és mindössze 40 cm széles szekrényével tágas tálat és egy kiegészítő lefolyót garantál, ezzel növelve a mindennapi használat kényelmét. Emellett a lekerekített élek, a keskeny peremek és a kiegészítők számára kialakított speciális perem eleganciát és finomságot kölcsönöz a Baby Johnny 116-nak, így nemcsak praktikus, hanem esztétikus eleme is minden konyhának. A középen hornyolt csepegtető hatékonyan vezeti le a vizet, míg a magas perem megakadályozza, hogy a folyadékok a mosogatóból kifelé fröccsenjenek. A Baby Johnny 116 nemcsak megkönnyíti a mindennapi konyhai munkát, hanem növeli a termelékenységet is, és stílusos kiegészítője minden konyhabelsőnek.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 22 l

Hasonló termékek