Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
139.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 80 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtető nélkül
Hosszúság 76
Szélesség 49
Magasság 20

BURT 110 WORKSTATION Saválló Acél mosogatótálca szett helytakarékos szifonnal Szálcsiszolt acél

Ár:
139.990 Ft
Szín:
Cikkszám: MF76050BS
Elérhetőség: Külső raktáron

BURT 110 - rozsdamentes acélból készült mosogató nagyon tágas tállal rendelkezik. Ez a termék a nagyobb feladatokra való. Szélessége lehetővé teszi, hogy szabadon elvégezze a legkülönbözőbb tevékenységeket, beleértve a nagy edények, sütőtálcák vagy kisebb háztartási eszközök mosogatását. Az anyag, amelyből a termék készült, kiváló minőségű acél, amely rendkívül higiénikus és korrózióálló. Ráadásul teljesen újrahasznosítható anyag, és környezetbarát is. Ez a modell nagyon jól felszerelt további tartozékokkal. A készlet tartalmaz egy Push-2-Open helytakarékos szifont, egy csepegtető tálat, egy Qmat-ot, egy adagolót és egy vágódeszkát. Mindezek a kiegészítők lehetővé teszik, hogy a munkaterületet tekintélyes méretűre bővítse, növelve a használati értéket.

A rozsdamentes acél évek óta elkísér minket a konyhában, mint rendkívül higiénikus és könnyen adaptálható anyag. Az alábbi mosogatók gyártásánál használt SteelQ rozsdamentes acél korrózióálló és színstabil. A konyhában használt acél, természetesen alá van vetve az öregedési folyamatnak, nem kevésbé, gondozással és javítással mindig lehet és visszaállítható szinte eredeti állapotába. Ezenkívül ez egy teljesen ökológiai anyag - használat után teljes mértékben újrahasznosítható. SteelQ PVD - acél borított réteg kemény bevonat, képződött a folyamat kristályosítása. A bevonat felhordásához kiválasztott acéltermékeket használunk, amelyeket vákuumkörülmények között titán-, króm- vagy cirkónium-nitridekkel párologtatunk el, amelyek az acélréteghez kötődnek. A PVD bevonat tartósabb, mint a rozsdamentes acél.

A tálca űrtartalma: 55 l

Hasonló termékek