Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
43.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 45 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Hosszúság 60
Szélesség 45
Magasság 18.5

CHRISTIAN 116 Gránit mosogatótálca helytakarékos szifonnal Foltos fekete / Fekete kiegészítők

Ár:
43.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HCQC6045CZK_PC
Elérhetőség: Külső raktáron

A CHRISTIAN 116 egy kompakt mosogató, amely a kis konyhai kialakításhoz készült. Az arányos csepegtetővel kombinált nagyméretű tál lehetővé teszi a maximális hatékonyság elérését, minimális helyigény mellett. A termék gránitrészecskékből álló masszából készült, kiváló minőségű kötőanyaggal összekötve, ami garantálja a mosogató rendkívüli tartósságát és ideális megjelenését, amely ellenáll a nagy hőmérséklet-ingadozásoknak, ütéseknek és karcolásoknak. A sima felület lehetővé teszi a tisztán tartást és a higiéniát. A Christian 116 kézi szifonnal van felszerelve, amely a mosogatótállal azonos színű, így a mosogató tökéletesen megkomponált megjelenésű. Olyan tartozékokat kínálunk hozzá amelyek tökéletesen kibővítik ennek a modellnek a lehetőségeit. Választható Qmat - acél és szilikon -, amely egyszerre szolgálhat elrakó- és csepegtetőhelyként, valamint tölgyfából készült kétoldalas vágódeszka.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 22 l

Hasonló termékek

Raktáron
45.590 Ft 34.990 Ft
23%