Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
85.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 45 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtető nélkül
Hosszúság 41
Szélesség 42
Magasság 22.5

DAVID 40 Pult alatti beépítésű Gránit mosogatótálca helytakarékos szifonnal Hófehér / Réz színű kiegészítők

Ár:
85.990 Ft
Szín:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Vágódeszka mosogatótálcához olajozott tölgyfa Vágódeszka mosogatótálcához olajozott tölgyfa
12.990 Ft
Szűrőtál mosogatótálcához Réz színben Szűrőtál mosogatótálcához Réz színben
16.990 Ft
Qmat Csöpögtető rács mosogatótálcához 430 x 320 Réz / Fekete színben Qmat Csöpögtető rács mosogatótálcához 430 x 320 Réz / Fekete színben
24.990 Ft
Cikkszám: HQD4242U1-C1
Elérhetőség: Külső raktáron

A DAVID 40 a pult alá építhető mosogató kompakt változata. Ennek a beépítési formának minden előnyével rendelkezik, ugyanakkor a legkisebb konyhában is elfér. Ez a megoldás lehetővé teszi számunkra, hogy helyet takarítsunk meg a munkalapon, ugyanakkor biztosítjaaz esztétikus megjelenést és a maradékok higiénikus elhelyezését. Egyetlen mozdulattal eltávolítja a morzsákat a tálba, és a mosogató körüli tér tiszta és készen áll a további munkára. A termék egy sor egyéb praktikus tulajdonságot is mutat, amelyek értéket képviselnek. Ellenáll a hőmérsékletingadozásoknak, a foltok és karcolások kialakulásának vagy a háztartási vegyi anyagoknak. A termék megkülönböztető jellemzője a szögletes lefolyó, amely acél,arany és réz kivitelben kapható, és amely tökéletesen illeszkedik a mosogató formájához, harmonikus egészet alkotva vele.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 31 l

Hasonló termékek