Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
92.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 60 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtető nélkül
Hosszúság 55
Szélesség 42
Magasság 22.5

DAVID 50 Pult alatti beépítésű Gránit mosogatótálca helytakarékos szifonnal Hófehér / Réz színű kiegészítők

Ár:
92.990 Ft
Szín:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Vágódeszka mosogatótálcához olajozott tölgyfa Vágódeszka mosogatótálcához olajozott tölgyfa
12.990 Ft
Szűrőtál mosogatótálcához Réz színben Szűrőtál mosogatótálcához Réz színben
16.990 Ft
Qmat Csöpögtető rács mosogatótálcához 430 x 320 Réz / Fekete színben Qmat Csöpögtető rács mosogatótálcához 430 x 320 Réz / Fekete színben
24.990 Ft
Cikkszám: HQD5542U1-C1
Elérhetőség: Külső raktáron

A DAVID 50 a beépítésre szánt mosogatótálak kollekciójába tartozik. Ez a megoldás lehetővé teszi a mélységük maximalizálását és a kivételes munkakomfortot azáltal, hogy a tál szélei eltűnnek a munkalap felületéről. A nagy és tágas kamrák rendszerekbe kombinálhatók,létrehozva például egy funkcionális vonalat az ételkészítéshez és a mosogatáshoz.a készletet színben hozzáillő csapteleppel és adagolóval kiegészítve, ez lehetővé teszi, hogy harmonikus kompozíciót élvezhessen otthoni konyhájában. A mosogató beépítési módszere rendkívül praktikus megoldás. Minden hulladék a konyhai munkalapról, közvetlenül a tálban landol, kiküszöbölve a törmelék és a szennyeződés csúnya és nem higiénikus megmaradását a mosogató szélénél. A mosogató és környezete tökéletes megjelenésének garanciája a vízálló munkalap alatti beépítés kivitelezése. A termék megkülönböztető jellemzője a négyzet alakú lefolyó, amely acél, arany és réz kivitelben kapható.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 42 l

Hasonló termékek