Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
105.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 80 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Kétmedencés mosogató
Hosszúság 116
Szélesség 50
Magasság 21.5

EVAN 121 Kétmedencés Gránit mosogatótálca Push to Open lefolyóval Hófehér / Réz színű kiegészítők

Ár:
105.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HQE11650U1_PVDC1_P2O
Elérhetőség: Külső raktáron

Az EVAN 121 egy hatalmas, kéttálcás mosogató, nagy csöpögtetővel, amelyen az ételkészítés és a mosogatás különböző szakaszainak teljes sorát megszervezheti. Az egyszerű, modern vonalak érdekes dizájnt teremtenek, és elegáns jelleget kölcsönöznek az egész terméknek. A termék kerülete körül egy finoman jelzett perem látható, amely hatékonyan korlátozza a víz távozását a mosogató kerületén túlra, míg a felesleg nem halmozódik fel a lefolyótáblán, hanem egy lenyűgöző leeresztésen keresztül, közvetlenül a kamrába folyik le hatékonyan. A termék képességeinek bővítése érdekében az aljába - az önlyukasztáshoz - lyukakat marattak. A termék elegáns jellegét az alapfelszereltség további elemei hangsúlyozzák. Sem a lefolyószűrő, sem a túlfolyó, sem a szifon gomb nem csak klasszikus acélból, hanem az arany vagy réz PVD bevonat ékszerszerű megjelenésében is megtalálható.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálcák űrtartalma: 31 l és 31 l

Hasonló termékek