Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
170.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 45 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Hosszúság 78
Szélesség 50
Magasság 19

FORD 111 Edzett üveg és Acél mosogatótálca helytakarékos szifonnal Fekete lap / Réz tálca

Ár:
170.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HB3578SC3C1_P2O
Elérhetőség: Külső raktáron

a FORD 111 kiváló tulajdonságokkal rendelkező anyagok innovatív kombinációja: fekete edzett üveglap, rozsdamentes acélból készült acél tállal, valamint arany és réz PVD bevonatú acéllal. A mosogatóhoz színben illeszkedik a Push-2-Open szifon, helytakarékos típus, amely így elegáns egészet alkot, és bármely konyha díszévé válik. Az üveglap modern jelleget kölcsönöz a terméknek, és lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a helyiségben lévő egyéb berendezések, például indukciós főzőlap vagy sütő koncepciójához. A nagyméretű csepegtető az esztétikusan kellemes barázdáknak köszönhetően hatékonyan vezeti le a vizet közvetlenül a tálba. A mosogató kivételesen sima felülete rendkívül könnyen tisztán tartható, ami viszont garantálja a higiénikus használatot. A felhasznált anyagok kiváló minősége okozza, hogy a mosogató sok mechanikai sérülésnek ellenáll, és nagyon hosszú ideig megőrzi tökéletes megjelenését.

A Fusion GlassQ - két kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező anyag innovatív kombinációja: edzett üveglapok acél tálakkal. Sima és nem porózus felületüknek köszönhetően fokozott higiénia jellemzi őket, ami rendkívül fontos ott, ahol konyhai munkát végzünk. A modern dizájn - más konyhai berendezésekhez, például szagelszívóhoz, kerámia főzőlapokhoz vagy a munkalaphoz és a konyhaszekrények közötti divatos üvegfelülethez való illeszkedés - egy másik előnye ezeknek a termékeknek. Számos változatban kapható: fekete és fehér színben, SteelQ és SteelQ PVD kamrákkal kombinálva.

A tálca űrtartalma: 26 l