Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
170.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 45 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Hosszúság 78
Szélesség 50
Magasság 19

GLEN 211 Edzett üveg és Acél mosogatótálca helytakarékos szifonnal Fekete lap / Réz tálca

Ár:
170.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HB8078SC3FC1_P2O
Elérhetőség: Külső raktáron

A GLEN 211 egy mosogató, amely egy rozsdamentes acél tál kombinációja, edzett üvegből készült lappal. Ez a kombináció nagyon kedvezővé teszi a mosogató higiéniai tulajdonságait. A sima, nem porózus felületek garantálják a könnyű és alapos tisztítást, ami nem elhanyagolható hatással van a mosogatóban lévő mikrobák túlzott elszaporodását megakadályozó környezet kialakítására. Ez a modell három kamrás kivitelben kapható: klasszikus rozsdamentes acél, valamint arany és réz PVD bevonatú acél, amely fehér vagy fekete üveglappal egészíthető ki. A mosogató alapfelszereltségként helytakarékos Push-2-Open szifonnal van felszerelve. Ennek a megoldásnak a használata lehetővé teszi, hogy a mosogatótál kiürítését anélkül végezze, hogy vizes lenne a keze, és a helytakarékos rendszer praktikusságának köszönhetően - helyet takarít meg a szekrényben, amely mosószerek vagy hulladéktároló tárolására használható.

A Fusion GlassQ - két kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező anyag innovatív kombinációja: edzett üveglapok acél tálakkal. Sima és nem porózus felületüknek köszönhetően fokozott higiénia jellemzi őket, ami rendkívül fontos ott, ahol konyhai munkát végzünk. A modern dizájn - más konyhai berendezésekhez, például szagelszívóhoz, kerámia főzőlapokhoz vagy a munkalaphoz és a konyhaszekrények közötti divatos üvegfelülethez való illeszkedés - egy másik előnye ezeknek a termékeknek. Számos változatban kapható: fekete és fehér színben, SteelQ és SteelQ PVD kamrákkal kombinálva.

A tálca űrtartalma: 26 l