Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
80.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 50 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Hosszúság 77
Szélesség 44
Magasság 19

HUGH 111 Edzett üveg és Acél mosogatótálca helytakarékos szifonnal Fekete lap / Acél tálca

Ár:
80.990 Ft
Szín:
Cikkszám: ST3577SC1BS
Elérhetőség: Külső raktáron

A HUGH 111 elegáns és praktikus megoldás minden konyhában. A mosogató, amely egy rozsdamentes acélból készült tál és egy fekete színű, edzett üvegből készült felső rész kombinációja, egy olyan modell, amely garantálja a magas higiéniai használatot. A sima, nem porózus felületek nagyon könnyen és alaposan tisztíthatók, ami garantálja a túlzott mikrobák szaporodását megakadályozó környezet kialakítását, és jelentősen kiküszöböli a szennyeződések vagy vízkő lerakódásának folyamatát rajtuk. A nagyméretű csepegtetőről a víz közvetlenül a tálba folyik le, egy minimalista megjelenésű vájatnak köszönhetően, a munkalap középső részén. Az üvegfelület tökéletesen illeszkedik a konyhában található készülékek, például az indukciós főzőlap, a sütő vagy a munkalap és a felső szekrénysor közötti üveglap kiviteléhez. A mosogató alapfelszereltségként kézi helytakarékos szifonnal van ellátva.

A Fusion GlassQ - két kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező anyag innovatív kombinációja: edzett üveglapok acél tálakkal. Sima és nem porózus felületüknek köszönhetően fokozott higiénia jellemzi őket, ami rendkívül fontos ott, ahol konyhai munkát végzünk. A modern dizájn - más konyhai berendezésekhez, például szagelszívóhoz, kerámia főzőlapokhoz vagy a munkalaphoz és a konyhaszekrények közötti divatos üvegfelülethez való illeszkedés - egy másik előnye ezeknek a termékeknek. Számos változatban kapható: fekete és fehér színben, SteelQ és SteelQ PVD kamrákkal kombinálva.

A tálca űrtartalma: 26 l