Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
42.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 50 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Hosszúság 77
Szélesség 44
Magasság 18.5

JOHNNY 111 Gránit mosogatótálca Foltos fekete / Acél színű kiegészítők

Ár:
42.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HCQJ7744CZK
Elérhetőség: Külső raktáron

A JOHNNY 111 ideális a nagy igénybevételű konyhákba, ahol a hatékony helykihasználás kulcsfontosságú. Tágas tállal és tágas csepegtetővel rendelkezik, amelynek jól látható pereme megakadályozza a vízszivárgást. Kézi szifonnal felszerelt, és további tartozékokkal bővíthető. Mind a Johnny 116, mind a Johnny 111 nemcsak funkcionális konyhai eszközök, hanem elegáns dizájnelemek is, amelyek évekig díszítik bármelyik konyhát.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 24 l

Hasonló termékek

Raktáron
45.590 Ft 34.990 Ft
23%