Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
63.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 50 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Hosszúság 60
Szélesség 44
Magasság 18.5

JOHNNY 116 Gránit mosogatótálca szett KATE csapteleppel helytakarékos szifonnal Fekete / Fekete kiegészítők

Ár:
63.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HCQJ6044BLM_BDR_PC
Elérhetőség: Külső raktáron

A JOHNNY PURE CARBON ideális megoldás a konyhában, mivel a tágas tál és a lefolyó kombinációja optimális megoldást kínál a munkához. A szettet mélyfekete színű kiegészítők egészítik ki: egy mosogatószer adagoló és egy Qmat, amely a tál tetejére helyezve ideális kiegészítő tárolóhelynek vagy edények vagy élelmiszerek csepegtetésére szolgál. A lefolyótál jól láthatóan jelzett pereme garantálja, hogy a víz nem fog kifolyni a mosogatóból, a hosszanti hornyok pedig hatékonyan vezetik le a felesleges folyadékot a tálba. A mosogató tökéletesen fekete kézi szifonnal van felszerelve, amely rendelkezik a mosogatógép lefolyójának csatlakoztatási lehetőségével. A modell lehetőségeinek további bővítése érdekében a lefolyótábla aljába további, önállóan kiüthető lyukakat marattak. A mosogatót az ütésekkel, karcolásokkal és hőmérséklet-ingadozásokkal szembeni nagyfokú ellenállás jellemzi.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 24 l

Hasonló termékek