Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
40.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 45 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Hosszúság 58.5
Szélesség 46
Magasság 17.5

JOHNNY 216 Kerek Gránit mosogatótálca Foltos fekete / Acél színű kiegészítők

Ár:
40.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HCQC5846CZK
Elérhetőség: Külső raktáron

A JOHNNY 216 egy kompakt méretű mosogató, kerek tállal és vonzó, félhold alakú csepegtetővel. A mindössze 45 cm-es szélessége tökéletes megoldást jelent kisebb helyiségekbe. Gránitmasszából és kiváló minőségű kötőanyagból készült, így ellenáll a hőmérséklet ingadozásnak, az ütéseknek és a karcolásoknak. Az acél kézi szifon biztosítja a kényelmet, és a csepegtetőn található további lyuk lehetővé teszi, hogy a mosogatót könnyen ki lehessen egészíteni folyadékadagolóval, így nem kell a mosószereket a munkalapon tárolni.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 20 l

Hasonló termékek