Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
80.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 60 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtető nélkül
Hosszúság 59.5
Szélesség 50
Magasság 21.5

KURT 110 Gránit mosogatótálca szett Foltos fekete / Acél színű kiegészítők

Ár:
80.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HCQK5052CZK
Elérhetőség: Külső raktáron

A KURT 110 egy gránit mosogató egyetlen, rendkívül tágas tálcával, annak ellenére, hogy a szükséges szekrény mindössze 60 cm-es, ami minden konyhában a szabványos szekrényméret. A felhasznált anyag a kiváló minőségű kötőanyaggal kombinálva nagyon sima felületet eredményez, amely elősegíti a tisztántartást. A mosogató alapfelszereltségként nagyszámú kiegészítő tartozékkal van felszerelve, ami nagyban megkönnyíti a tálon belüli munkavégzést. A mosogatószer-adagoló a peremre van szerelve, így elkerülhető a mosogatószereket tartalmazó további tartályok elhelyezése, és maga a folyadék sem folyik ki a mosogató peremén kívülre. A mosogatórekesz belsejében egy minimális dodzsemet alkalmaztak, amelyen egy hengerelt szőnyeg és egy kosár van alátámasztva. A deszkának a tál tetején van a helye. Ezeknek az elemeknek a használata, növeli a konyhában a munkafelületet, és lehetővé teszi, hogy a tálat sikeresen használhassa további helyként az elpakoláshoz, vágáshoz vagy szárításhoz.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 42 l

Hasonló termékek