Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
76.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 60 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtető nélkül
Hosszúság 56
Szélesség 45
Magasság 21.5

LOGAN 100 Pult alatti beépítésű Gránit mosogatótálca Hófehér / Réz színű kiegészítők

Ár:
76.990 Ft
Szín:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Vágódeszka mosogatótálcához olajozott bükkfa Vágódeszka mosogatótálcához olajozott bükkfa
8.990 Ft
Szűrőtál mosogatótálcához Réz színben Szűrőtál mosogatótálcához Réz színben
16.990 Ft
Qmat Csöpögtető rács mosogatótálcához 430 x 320 Réz / Fekete színben Qmat Csöpögtető rács mosogatótálcához 430 x 320 Réz / Fekete színben
24.990 Ft
Cikkszám: HQJ6045U1_PVDC1_U
Elérhetőség: Külső raktáron

A LOGAN 100 egy kompakt egytálcás modell, csepegtető nélkül, ideális olyan konyhákban való használatra, ahol fontos a tágas mosdó használata, ugyanakkor korlátozott a beépítéshez rendelkezésre álló hely. A mosogató mérete lehetővé teszi számos tevékenység elvégzését, beleértve a nagy edények és egyéb konyhai eszközök mosását. A nagyon nagy kapacitás garantálja az akadálytalan munkát, de azt is megakadályozza, hogy a víz a mosogatóból kifolyjon. A LOGAN 100 modell a belső részen egy süllyesztést használ, hogy tovább növelje a használhatóságot egy vágódeszka, csepegtető kosár vagy lap ráhelyezésével. Ehhez a mosogatóhoz bükkfából készült deszkát kínálunk, amely méretben tökéletesen illeszkedik és további munkafelületet biztosít. A LOGAN 100 nagyszerű megoldás minden olyan konyhába, ahol fontos a hatékony helykihasználás a funkcionalitás feláldozása nélkül.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 42 l

Hasonló termékek