Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
158.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 80 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtető nélkül
Hosszúság 75
Szélesség 49
Magasság 24

MARC Süllyesztett beépítésű Gránit mosogatótálca szett Hófehér / Réz színű kiegészítők

Ár:
158.990 Ft
Szín:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Qmat Csöpögtető rács mosogatótálcához 430 x 320 Réz / Fekete színben Qmat Csöpögtető rács mosogatótálcához 430 x 320 Réz / Fekete színben
24.990 Ft
Cikkszám: HQM7650U1_FM_PVDC1
Elérhetőség: Külső raktáron

A MARC 110 Workstation olyan felhasználók számára készült, akik széleskörű mosogatófunkciókat várnak el. Ennek a modellnek az esetében egy extra nagy kamra használatával kényelmesen öblíthetjük és moshatjuk még a nagyméretű sütőtálcákat is. A belsejében található kis perem lehetővé teszi három funkcionális tartozék hozzáadását alapfelszereltségként (az acélfelszereltségű változatban): egy kőris vágódeszka, egy csöpögtető rács és egy lecsöpögtető lap. A mosogató új arcot kap, mivel maximálisan kihasználjuk a képességeit. A modell másik előnye a munkalapba süllyeszthető változat. Az így szerelt termék nagyon modernnek hat, stílusossá teszi a helyiséget, és ugyanakkor elkerüli az ételmaradékok vagy a szennyeződések csúnya és nem higiénikus visszamaradását a széleken. E modell esetében a nagy igénybevételre való kialakítás nem zárja ki az elegáns és stílusos megjelenést.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 61 l

Hasonló termékek