Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
79.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 50 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Hosszúság 78
Szélesség 50
Magasság 22

MORGAN 111 Gránit mosogatótálca Push to Open lefolyóval Hófehér / Réz színű kiegészítők

Ár:
79.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HB8203U1-C1_P2O
Elérhetőség: Külső raktáron

A MORGAN 111 egytálcás mosogató, normál méretű tállal és méretes csepegtetővel. Egy ilyen termék az optimális megoldás egy kis konyhába, ahol a terület nem nagy, de a feladatok szilárd munkaállomást igényelnek. A munkaterület a kialakított elrakható területtel megnövekedett, ami növeli a használat kényelmét. Az egyértelműen kijelölt perem biztosítja, hogy a lefolyódeszkán maradt víz vagy ételmaradék ne kerüljön a munkalapra, a vájatok pedig hatékonyan vezetik le a felesleges folyadékot a tálba. A használat kényelmének növelése érdekében Push-2-Open szifont alkalmaztak, amely lehetővé teszi, hogy a tálat a lefolyódeszkán található gomb megnyomásával ürítse ki, anélkül, hogy a kezét meg kellene nedvesítenie. Mint a mosogató összes felszerelése, ez is acél, arany vagy réz színben található meg, ami kiemeli a termék egyedi jellegét

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 34 l

Hasonló termékek