Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
72.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 45 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Hosszúság 62
Szélesség 50
Magasság 22

MORGAN 116 Gránit mosogatótálca Push to Open lefolyóval Hófehér / Réz színű kiegészítők

Ár:
72.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HB8210U1-C1_P2O
Elérhetőség: Külső raktáron

A MORGAN 116 egy kompakt mosogató, mély tállal és kis tárolófelülettel, gránitrészecskékből készült, kiváló minőségű kötőanyaggal ragasztott. A termék funkcionalitásának növelése érdekében a lefolyótábla aljába további, önállóan kiütögethető lyukakat marattak. Ez lehetővé teszi, hogy a mosogatót egy kényelmes folyadékadagolóval szerelje fel, amelynek esztétikája illeszkedik az egészhez. A lefolyódeszka egyértelműen jelzett pereme megvédi a konyhapultot a víz vagy ételmaradékok véletlen kifolyásától, az alkalmazott hornyok pedig a felesleges vizet a tálba vezetik. A mosogató Push-2-Open szifont használ, amely lehetővé teszi a tál kiürítését anélkül, hogy nedvesítenie kellene a kezét. Az ehhez a modellhez dedikált összes tartozék - beleértve a szifont is - acél, arany vagy réz kivitelben készül, ami tovább fokozza a termék esztétikáját. A sima felület higiénikussá, valamint foltállóvá teszi, így hosszú ideig kiválóan néz ki.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 32 l

Hasonló termékek