Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
88.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 60 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Másfél medencés mosogató
Hosszúság 78
Szélesség 50
Magasság 22

MORGAN 156 Másfél medencés Gránit mosogatótálca Push to Open lefolyóval Hófehér / Réz színű kiegészítők

Ár:
88.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HB8224U1-C1_P2O
Elérhetőség: Külső raktáron

A MORGAN 156 egy olyan konyhába tervezett mosogató, amely szenvedélyeket követ, és a legmagasabb minőségű és széles körű funkcionalitást igénylő berendezéseket igényel. Másfél tála nehéz és többlépcsős feladatokra van felkészítve. Az igényesen megjelölt perem nemcsak érdekes dizájnt mutat, hanem megakadályozza, hogy a víz a mosogató peremén túlra kerüljön, így a munkalap felülete száraz marad, az esetleges hulladék pedig bent marad. A mosogató alapfelszereltségként Push-2-Open szifonnal rendelkezik, így a tál kiürítése csak egy gombnyomással, a lefolyó kinyitásával történik. A mosogatót kiegészítő elemek - beleértve a szifont is - acélból készülhetnek PVD-bevonattal az arany vagy a réz árnyalataiban. Ez egy további dekoratív hangsúlyt jelent. A kézzel zárható lefolyóval ellátott kis kiegészítő tál számos funkciót szolgálhat, többek között elrakó, lefolyó vagy kisebb termékek vagy edények öblítésére szolgáló kamra.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálcák űrtartalma: 32 l és 7 l

Hasonló termékek