Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü

BRIKS moduláris szekrénysor

A BRIKS fantázianevű szekrénysor egy modern és moduláris bútordarab, amely a praktikumot és a stílust ötvözi. Ez a szekrénysor egy rendkívül rugalmas és testre szabható bútordarab, amely lehetővé teszi, hogy a szobád szinte bármely részébe beilleszd. Az egyedülálló moduláris rendszernek köszönhetően egyszerűen lehet különböző méretű és alakú szekrényeket összeállítani.

Válassz a 11 előre összeállított szett közül, vagy állítsd össze a saját nappalidnak legjobban megfelelő szettet a 37 darabos elemválasztékból.

A BRIKS szekrénysor 7 különböző korpusz színnel rendelkezik, amelyek mindegyike kiváló minőségű és tartós anyagból készül. A korpuszok között található matt fehér, matt szürke, matt fekete, natúr hikori, arany kraft tölgy, kézműves bükk és lancelot tölgy.
Ennek köszönhetően a szekrénysor szinte bármilyen belsőépítészeti stílushoz illeszthető.

A BRIKS szekrénysor 6 prémium fronttal és 4 matt fronttal rendelkezik, amelyeket szintén különböző színben lehet megrendelni. A prémium frontok között található matt fehér akril, matt szürke akril, matt fekete akril, fényes fehér, fényes szürke és fényes fekete.
A matt frontok között található natúr hikori, arany kraft tölgy, kézműves bükk, lancelot tölgy.

A BRIKS szekrénysor egyedülálló modularitása lehetővé teszi, hogy a szekrények méretét és formáját a saját igényeidhez alakítsd. A szekrénysor minden elemét egyszerűen össze lehet kapcsolni, így azok együttműködnek, hogy megteremtsék a kívánt bútordarabot. Ha a szobád mérete vagy elrendezése változik, egyszerűen áthelyezheted a szekrényeket vagy akár hozzáadhatod új elemeket.

A BRIKS szekrénysor egy tökéletes választás, ha modern és testre szabható bútorra van szükséged. A szekrénysor minden eleme magas minőségű anyagokból készül, így biztos lehetsz abban, hogy tartós és hosszú élettartamú bútordarabot kapsz. A szekrénysor egyszerűen összeállítható, így azonnal használatba veheted, és könnyedén testre szabhatod a saját igényeidhez. A BRIKS szekrénysor kiváló választás, ha a funkcionalitás fontos számunkra.

Nincs megjeleníthető termék.