Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
79.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 45 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Hosszúság 76
Szélesség 50
Magasság 21.5

OWEN 111 Gránit mosogatótálca Push to Open lefolyóval Hófehér / Réz színű kiegészítők

Ár:
79.990 Ft
Szín:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Judy mosogatószer adagoló 500ml Réz színben Judy mosogatószer adagoló 500ml Réz színben
21.990 Ft
Qmat Csöpögtető rács mosogatótálcához 430 x 320 Réz / Fekete színben Qmat Csöpögtető rács mosogatótálcához 430 x 320 Réz / Fekete színben
24.990 Ft
Cikkszám: HQO7650U1_PVDC1
Elérhetőség: Külső raktáron

Az Owen 111 az egytálcás mosogató modern modellje, amely forradalmi megoldást vezet be a vízszintes túlfolyó formájában, amely a csepegtető tálon található. Ennek az innovatív elemnek a használatával a mély kamra kapacitását szinte száz százalékban ki lehet használni, ami még hatékonyabbá és kényelmesebbé teszi a konyhai munkát. A tartozékok, például a lefolyó, a túlfolyó és a szifon gomb kivitelezése két változatban kapható: klasszikus acél és elegáns PVD bevonat, amely az arany vagy a réz árnyalataiban kapható. A minimalista, egyszerű vonalak egyedi jelleget nyernek az ékszer jelleget hangsúlyozó díszes kivitelezéssel, amely kiemeli ennek a modellnek az exkluzivitását. A mosogató helytakarékos Push-2-Open szifonnal van felszerelve, amely nemcsak tökéletesen illeszkedik a mosogató képéhez, hanem a használat kényelmét is biztosítja. Az Owen 111 nem csak egy mosogató, hanem egy igazi forradalom a konyhai berendezések terén, amely egyesíti a funkcionalitást, az esztétikát és az innovatív megoldásokat.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 31 l

Hasonló termékek