Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
53.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 60 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Hosszúság 78
Szélesség 50
Magasság 20

PETER 111 Gránit mosogatótálca helytakarékos szifonnal Foltos fekete / Acél színű kiegészítők

Ár:
53.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HCQP7850CZK
Elérhetőség: Külső raktáron

A PETER 111 egy mosogató, amely a tágas tál és a méretes csepegtető kiegyensúlyozott kombinációjával rendelkezik - izgalmas és modern módon kialakítva. Megfelelően kialakítva a felesleges vizet a tálba vezeti le, ami megvédi a munkalapot a sérülésektől. Ezenkívül a tálban lévő süllyesztéssel a rakodóhely megnövelhető, lehetővé téve egy Qmat elhelyezését. A mosogató kézi szifonnal és dugóval van felszerelve, amely további tartozék vásárlásával - folyadékadagolóval vagy automatikus szifonnal - helyettesíthető. A modell lehetőségeinek további bővítése érdekében a lefolyótábla alján további lyukakat marattak ki, amelyek önállóan kiüthetők. Helyükre számos tartozék kiegészítő felszerelhető, amelyek megkönnyítik a napi konyhai munkát. A széles körű funkcionalitás mellett ezt a modellt a hőmérséklet-ingadozásokkal, karcolásokkal és ütésekkel szembeni ellenálló képesség jellemzi.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 35 l

Hasonló termékek