Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
50.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 50 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Hosszúság 62
Szélesség 50
Magasság 20

PETER 116 Gránit mosogatótálca helytakarékos szifonnal Foltos fekete / Acél színű kiegészítők

Ár:
50.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HCQP6250CZK
Elérhetőség: Külső raktáron

A PETER 116 egy kompakt modell, tágas tállal és egy kis, egyedi kialakítású lefolyóval, amely egyenletesen vezeti le a vizet a tálba. A tárolófelület növelése érdekében a kamrában egy speciális peremet alakítottak ki, amelyen a kínálatunkban kapható Qmat jól működik. A mosogató használhatóságának növelése érdekében a lefolyótábla alján további, önállóan kiüthető lyukak lettek marva. Ezek lehetővé teszik, hogy ezt a modellt olyan hasznos kiegészítőkkel egészítse ki, amelyek megkönnyítik a napi konyhai munkát, mint például egy automata szifon vagy folyadékadagoló. A kiváló minőségű anyag felhasználásával a mosogató a csúcsminőségű termékekre jellemző tulajdonságok sorát mutatja. Ellenáll az ütéseknek és a karcolásoknak, valamint a nagy hőmérséklet-ingadozásoknak. A sima felületnek köszönhetően könnyen tisztán tartható, így a használat higiénikus, a megjelenés pedig hosszú ideig tökéletes.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 32 l

Hasonló termékek