Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
61.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 60 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Másfél medencés mosogató
Hosszúság 78
Szélesség 50
Magasság 20

PETER 156 Másfél medencés Gránit mosogatótálca helytakarékos szifonnal Foltos fekete / Acél színű kiegészítők

Ár:
61.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HCQP57850CZK
Elérhetőség: Külső raktáron

A PETER 156 modellre jellemző, hogy a mosogató felületén 3 használható szekciót különít el. A szabványos szélesség ellenére másfél tál és egy kompakt, jól megtervezett csepegtető fért el benne. A fő tál belsejében egy speciális peremet használtak, amire Qmat kapható. A mosogató alján az öntömjénezéshez maratott lyukak vannak. Így növelheti a termék értékét más elemekkel, amelyek növelik a napi munka kényelmét. A kisebb méretű tál tökéletes lesz öblítésre, leolvasztásra, valamint további tárolóhelyként. A termék ellenáll az ütéseknek és a karcolásoknak, valamint a nagy hőmérséklet-ingadozásoknak - amelyek a konyhában végzett rendszeres munka során oly gyakoriak. A test szerkezete és a kiválóan előkészített forma a mosogató felületét nagyon simává teszi, ezért nem okoz gondot a tisztítás során.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálcák űrtartalma: 29 l és 6 l

Hasonló termékek