Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
50.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 50 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Hosszúság 78
Szélesség 43
Magasság 19

RALPH 111 Gránit és Acél mosogatótálca helytakarékos szifonnal Foltos fekete / Acél színű kiegészítők

Ár:
50.990 Ft
Szín:
Cikkszám: FUS_R7843CZ
Elérhetőség: Külső raktáron

A RALPH 111 egy mosogató, amely két anyag masszív kombinációja, és olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek garantálják a higiéniát és a termék nagyon kedvező élettartamát. Egy acélból készült, tágas tál kombinálva egy gránitrészecskékből és egy kiváló minőségű kötőanyagból kialakított masszából álló munkalappal. A felhasznált alapanyagok a mosogatót ellenállóvá teszik a mély karcolásokkal, ütésekkel és nagy hőmérséklet ingadozásokkal szemben. A tál és a munkalap sima, egységes felülete egyaránt lehetővé teszi azok alapos és hatékony tisztítását, ami megnehezíti a vízkő vagy a foltok lerakódását. A mosogató nagyméretű csepegtetővel felszerelt, és az alkalmazott acél helytakarékos szifon lehetővé teszi a helytakarékosságot a mosogató alatti szekrényben, amely a mosószereket tartalmazó tartályok vagy hulladéktárolók tárolására használható. A mosogató tágas tálcával rendelkezik, ugyanakkor egy 50 cm-es szekrényen elfér, ami lehetővé teszi, hogy kis konyhában is használható legyen.

A Fusion GraniteQ mosogató kollekció abszolút innovatív megoldás, amely a két legjobb anyagot - a gránit kompozitot és a rozsdamentes acélt egyesíti, és új lehetőségeket nyit meg a konyhai terek kialakításában.

A Fusion GraniteQ a GraniteQ keverék és az acél tál kombinációja. A divatos színekben pompázó mosdótál és a rozsdamentes acél tál kombinációja a mosogatók gyártásában használt két legjobb anyag egyedi és egyedülálló együttműködését hozza létre. A kombinált anyag modernitása az acél időtlen bájával, kivételes higiéniájával és tartósságával kombinálva egy olyan terméket ad a kezünkbe, amely hosszú éveken át megbízhatóan szolgálhat.

A tálca űrtartalma: 27 l