Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
113.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 60 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtető nélkül
Hosszúság 55
Szélesség 48
Magasság 20

RUSSEL 110 Saválló Acél mosogatótálca helytakarékos szifonnal Réz

Ár:
113.990 Ft
Szín:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Qmat Csöpögtető rács mosogatótálcához 430 x 320 Réz / Fekete színben Qmat Csöpögtető rács mosogatótálcához 430 x 320 Réz / Fekete színben
24.990 Ft
Cikkszám: HB7910PVDBSC1
Elérhetőség: Külső raktáron

A RUSSEL 110 egy nagyon tágas, egytálcás mosogató, rozsdamentes acélból. Klasszikus acél, valamint arany és réz kivitelben kínálunk változatokat. A tálat egy színben hozzá illő, helytakarékos szifon egészíti ki. A mosogató kétféleképpen szerelhető be: beillesztett formában, illetve a munkalapba süllyesztve. A két felület tökéletesen síkban történő összekapcsolása lehetővé teszi a zökkenőmentes átmenetet a munkaterületről a vizes területre. Az anyag, amelyből a mosogató készült, higiénikus használatot és korrózióállóságot garantál. Ennek köszönhetően nagyon hosszú ideig megőrzi kifogástalan megjelenését, természetes öregedése pedig rendszeres karbantartási és javítási eljárások alkalmazásával meggátolható. A mosogató további funkciókat kap a kínálatunkban elérhető Qmat használatának köszönhetően. A mosogató peremére helyezve a mosogató az edények vagy az élelmiszerek lerakásának vagy lecsepegtetésének funkcióját fogja ellátni.

A rozsdamentes acél évek óta elkísér minket a konyhában, mint rendkívül higiénikus és könnyen adaptálható anyag. Az alábbi mosogatók gyártásánál használt SteelQ rozsdamentes acél korrózióálló és színstabil. A konyhában használt acél, természetesen alá van vetve az öregedési folyamatnak, nem kevésbé, gondozással és javítással mindig lehet és visszaállítható szinte eredeti állapotába. Ezenkívül ez egy teljesen ökológiai anyag - használat után teljes mértékben újrahasznosítható. SteelQ PVD - acél borított réteg kemény bevonat, képződött a folyamat kristályosítása. A bevonat felhordásához kiválasztott acéltermékeket használunk, amelyeket vákuumkörülmények között titán-, króm- vagy cirkónium-nitridekkel párologtatunk el, amelyek az acélréteghez kötődnek. A PVD bevonat tartósabb, mint a rozsdamentes acél.

A tálca űrtartalma: 37 l

Hasonló termékek