Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
49.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 60 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Hosszúság 78
Szélesség 45
Magasság 18.5

CHRISTIAN 136 XL Gránit mosogatótálca helytakarékos szifonnal Foltos fekete / Fekete kiegészítők

Ár:
49.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HCQC57845CZK_PC
Elérhetőség: Külső raktáron

A CHRISTIAN 136XL egy hatalmas tálcával rendelkező mosogató, amelynek átlója 59 cm. Ez jelentősen kibővíti a mosogatóban való mosás lehetőségét nemcsak a kis tárgyak, hanem a konyhai eszközök nagyon nagy darabjai is. Ezenkívül a munkaterületet egy nagyméretű csepegtetővel bővítik, amelyből a víz hatékonyan lefolyik a kamrába. A terméket kiegészíti a Power Color sorozatból származó kézi szifon, a kupak és a túlfolyó, amely árnyalatban tökéletesen illeszkedik az egész mosogató színéhez. A termék lehetőségeinek még teljesebb kihasználása érdekében kiegészíthető Qmats vagy tömör tölgyfa deszkával. Így a munkaterület tovább bővíthető, és a mosogató további funkciókat nyer. A mosogató ellenáll az ütéseknek, a karcolásoknak és a nagy hőmérséklet-ingadozásoknak, amelyek a mindennapi munka során elkerülhetetlenek. Mi több, a nyersanyag minősége teljesen sima felületet tesz lehetővé, ami nemcsak esztétikussá válik, hanem a könnyű karbantartást is lehetővé teszi.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 32 l

Hasonló termékek