Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
54.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 50 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtetővel
Hosszúság 78
Szélesség 44
Magasság 19

EDWARD 111 Hard Rock és Acél mosogatótálca helytakarékos szifonnal Onyx / Acél színű kiegészítők

Ár:
54.990 Ft
Szín:
Cikkszám: FUS_E7844CZ
Elérhetőség: Külső raktáron

Az EDWARD 111 a legjobb felhasználható anyagok tökéletes kombinációja. Egy acél tál, amelyet egy természetes ásványi anyagokból és üvegszálakból álló anyagból készült munkalap kísér, kiváló minőségű gyantákkal kombinálva. Ez azt jelenti, hogy a mosogató ellenállása a külső tényezőkkel, például ütődéssel és karcolással, valamint a nagy hőmérséklet-ingadozásokkal szemben nagyon magas. A tökéletesen sima felület elősegíti a könnyű tisztítást, így minimálisra csökkenti a tartós vízkő vagy elszíneződés lehetőségét. Az acéltál pedig garantálja a higiénikus használatot, valamint a tartósságot és a külső tényezőkkel szembeni ellenállást. A felhasznált alapanyagok rendkívül tartóssá teszik a mosogatót, ugyanakkor nem igényel a szabványostól eltérő védő- és karbantartási intézkedéseket. A termék nagyméretű csepegtetővel van felszerelve, amely egyszerű vonalakkal minimalista és nagyon modern megjelenésű, és további tárolóhelyet teremt a konyhában.

A Fusion Hard Rock mosogató kollekció abszolút innovatív megoldás, amely a két legjobb anyagot - a gránit kompozitot és a rozsdamentes acélt egyesíti, és új lehetőségeket nyit meg a konyhai terek kialakításában.

A Fusion Hard Rock, egy innovatív anyagkombináció, amely kvarcból, kvarc „lisztből” és üvegszálakból készült, polimer gyantával edzett, kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült tállal.

A tálca űrtartalma: 27 l