Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
38.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 50 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtető nélkül
Hosszúság 51
Szélesség 51
Magasság 18

JOHNNY 210 Kerek Gránit mosogatótálca Foltos fekete / Acél színű kiegészítők

Ár:
38.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HCQC5151CZK
Elérhetőség: Külső raktáron

A JOHNNY 210 egy kompakt mosogató lekerekített tállal, amely tökéletesen alkalmas kis konyhákba. Acél kézi szifonnal felszerelve lehetővé teszi a mosogatógép lefolyójának csatlakoztatását további beépítés nélkül. Mindkét modell gránit és kötőanyagok tartós kombinációjából készült, amely biztosítja a sérülésekkel szembeni ellenállást és a könnyű tisztítást, hosszú ideig megőrzi a tökéletes megjelenést, garantálja a higiéniát és a funkcionalitást a mindennapi használat során.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálca űrtartalma: 22 l

Hasonló termékek