Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
96.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 60 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Másfél medencés mosogató
Hosszúság 56
Szélesség 46
Magasság 22

LOGAN 150 Másfél medencés Pult alatti beépítésű Gránit mosogatótálca helytakarékos szifonnal Hófehér / Réz színű kiegészítők

Ár:
96.990 Ft
Szín:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Vágódeszka mosogatótálcához olajozott bükkfa Vágódeszka mosogatótálcához olajozott bükkfa
8.990 Ft
Qmat Csöpögtető rács mosogatótálcához 430 x 320 Réz / Fekete színben Qmat Csöpögtető rács mosogatótálcához 430 x 320 Réz / Fekete színben
24.990 Ft
Cikkszám: HCQL5646U1-C1_U
Elérhetőség: Külső raktáron

A LOGAN 150 egy kompakt, másfél tálas mosogató, amelyet mérete ellenére nagy feladatokra terveztek. A tágas és kényelmes fő tál lehetővé teszi a nagy edények és konyhai eszközök mosogatását és tisztítását, míg a kiegészítő tál, nagyszerű megoldás az öblítéshez, áztatáshoz vagy csepegtetéshez. A tál teljes hosszán egy süllyesztést alkalmaztak, amely lehetővé teszi, hogy a mosogatót egy vágódeszkával egészítsük ki. Lehetőség van a csöpögtető rács használatára - amely kényelmes száradást biztosít az edények és egyéb konyhai kiegészítők számára. A termék eleganciáját a szifon és a túlfolyó kivitelezése adja hozzá. az ügyfél választhat a klasszikus acél, az arany és a réz PVD fényes,és a gyöngyházfekete között. Logan mosogató, nem csak funkcionalitás egy kis konyhában, de egyúttal diszkrét dekoráció is. Fontos előnye a kettős telepítés lehetősége is. A mosogató a munkalapba süllyeszthető és felfüggeszthető.

A GraniteQ mosogatók finom gránitszemcsékből (a végtermék 75-80%-a) készülnek - amelyeket kiváló minőségű kötőanyaggal kötnek össze -, így kivételes szilárdság és ellenállás jellemzi őket a változó hőmérsékletekkel és a bennük végzett munka jellegével szemben. A GraniteQ irizáló színekben kapható, amelyeket fémrészecskék adalékolásával nyernek. Ugyanakkor még a legigényesebb felhasználókat is kielégíti, amikor a munkalap feletti világítás az új "ékszer" finom csillogásával teszi ragyogóvá a konyhákat. Ez a hatás fokozható PVD bevonatú rozsdamentes acél kiegészítőkkel - arany és réz színekben. A gránit mosogatók kellemesen sima és puha tapintásúak, ami a tisztaság és a higiénia szempontjából is fontos.

A tálcák űrtartalma: 29 l és 9 l

Hasonló termékek