Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
47.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 50 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtető nélkül
Hosszúság 49
Szélesség 47
Magasság 18

RAY 110 Saválló Acél mosogatótálca helytakarékos szifonnal Réz

Ár:
47.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HB7701PVDBSC1
Elérhetőség: Külső raktáron

A PVD bevonatú acél mosogatók rendkívül praktikus modellek, amelyeket olyan ügyfeleknek szánnak, akik nagyra értékelik a szokatlan formába zárt hasznosság értékét. Rozsdamentes acélból készülnek, így ellenállnak a sérüléseknek, a nagy hőmérséklet-ingadozásoknak, és ami rendkívül fontos, higiénikusak. A felületen lévő nanorészecskék formájában megjelenő kiegészítő támogatás nemcsak fényűző arany vagy réz kivitelű, hanem a tartósság garanciája is. A sima, egyenletes textúra lehetővé teszi a felület gyors és könnyed tisztítását, így a felületen nem gyűlnek össze a szennyeződések vagy vízkőlerakódások. A termék 100%-ban újrahasznosítható.

A rozsdamentes acél évek óta elkísér minket a konyhában, mint rendkívül higiénikus és könnyen adaptálható anyag. Az alábbi mosogatók gyártásánál használt SteelQ rozsdamentes acél korrózióálló és színstabil. A konyhában használt acél, természetesen alá van vetve az öregedési folyamatnak, nem kevésbé, gondozással és javítással mindig lehet és visszaállítható szinte eredeti állapotába. Ezenkívül ez egy teljesen ökológiai anyag - használat után teljes mértékben újrahasznosítható. SteelQ PVD - acél borított réteg kemény bevonat, képződött a folyamat kristályosítása. A bevonat felhordásához kiválasztott acéltermékeket használunk, amelyeket vákuumkörülmények között titán-, króm- vagy cirkónium-nitridekkel párologtatunk el, amelyek az acélréteghez kötődnek. A PVD bevonat tartósabb, mint a rozsdamentes acél.

A tálca űrtartalma: 26 l

Hasonló termékek