Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
92.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 40 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtető nélkül
Hosszúság 40
Szélesség 50
Magasság 20

RUSSEL 90 Saválló Acél mosogatótálca helytakarékos szifonnal Réz

Ár:
92.990 Ft
Szín:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Szűrőtál mosogatótálcához Szálcsiszolt acél színben Szűrőtál mosogatótálcához Szálcsiszolt acél színben
6.990 Ft
Qmat Csöpögtető rács mosogatótálcához 430 x 320 Réz / Fekete színben Qmat Csöpögtető rács mosogatótálcához 430 x 320 Réz / Fekete színben
24.990 Ft
Cikkszám: HB4050PVDBSC1
Elérhetőség: Külső raktáron

A RUSSEL 90 egy rozsdamentes acélból készült, 1 tálcás kompakt mosogató kis konyhába. Klasszikus acélból készült, de vannak arany és réz PVD bevonattal ellátott változatok is. A mosogatóhoz színben hozzáillő lefolyó tartozik, amely kombinálva tökéletes összhangot teremt. A tál markáns belseje és a keskeny peremek nemcsak elegánssá, hanem modern megjelenésűvé is teszik a mosogatót. A Russel 90 megfelel a konyhai praktikus felszerelések iránti igénynek, ebben a legdivatosabb kivitelben. A méretek lehetővé teszik, hogy a mosogató elférjen egy keskeny szekrényen, de a tál kapacitása még mindig nagyon kedvező. Az acél sima felületének köszönhetően könnyen tisztítható és karbantartható, így a termék használata nagyon higiénikus.

A rozsdamentes acél évek óta elkísér minket a konyhában, mint rendkívül higiénikus és könnyen adaptálható anyag. Az alábbi mosogatók gyártásánál használt SteelQ rozsdamentes acél korrózióálló és színstabil. A konyhában használt acél, természetesen alá van vetve az öregedési folyamatnak, nem kevésbé, gondozással és javítással mindig lehet és visszaállítható szinte eredeti állapotába. Ezenkívül ez egy teljesen ökológiai anyag - használat után teljes mértékben újrahasznosítható. SteelQ PVD - acél borított réteg kemény bevonat, képződött a folyamat kristályosítása. A bevonat felhordásához kiválasztott acéltermékeket használunk, amelyeket vákuumkörülmények között titán-, króm- vagy cirkónium-nitridekkel párologtatunk el, amelyek az acélréteghez kötődnek. A PVD bevonat tartósabb, mint a rozsdamentes acél.

A tálca űrtartalma: 27 l

Hasonló termékek