Ez a weboldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan működés biztosítása érdekében sütiket (cookie-kat) használ.
Menü
Ár:
15.990 Ft

Paraméterek

Minimum szekrényméret 45 cm-es konyhaszekrénybe szerelhető
Elosztás Egymedencés mosogató csepegtető nélkül
Hosszúság 48
Szélesség 48
Magasság 16

JOE 110 Saválló Acél mosogatótálca Szatén

Ár:
15.990 Ft
Szín:
Cikkszám: HD110SAT4848
Elérhetőség: Külső raktáron

A rozsdamentes acélból készült egytálcás mosogatók tökéletesen illeszkednek a konyhai térbe, kiegészítve a hagyományos és a modern kialakítást. Az anyag jellege hosszú élettartamúvá teszi a terméket, és folyamatosan fenntartja esztétikus megjelenését. A mosogató ellenáll a nagy hőmérséklet-ingadozásoknak, karcolásoknak vagy ütéseknek. Az egyszerű tisztítás és ápolás kényelmessé és higiénikussá teszi a használatát. Nagyon fontos, hogy a mosogatók 100%-ban újrahasznosíthatók, így környezetbarátok is. A konyhai felszereltségtől vagy a vásárlói preferenciáktól függően választhat szatén vagy acél-vászon kivitelben.

A rozsdamentes acél évek óta elkísér minket a konyhában, mint rendkívül higiénikus és könnyen adaptálható anyag. Az alábbi mosogatók gyártásánál használt SteelQ rozsdamentes acél korrózióálló és színstabil. A konyhában használt acél, természetesen alá van vetve az öregedési folyamatnak, nem kevésbé, gondozással és javítással mindig lehet és visszaállítható szinte eredeti állapotába. Ezenkívül ez egy teljesen ökológiai anyag - használat után teljes mértékben újrahasznosítható. SteelQ PVD - acél borított réteg kemény bevonat, képződött a folyamat kristályosítása. A bevonat felhordásához kiválasztott acéltermékeket használunk, amelyeket vákuumkörülmények között titán-, króm- vagy cirkónium-nitridekkel párologtatunk el, amelyek az acélréteghez kötődnek. A PVD bevonat tartósabb, mint a rozsdamentes acél.

A tálca űrtartalma: 22 l

Hasonló termékek